Autor: 021.rs

Novi Sad
22.03.2024.
15:00 > 15:02
Centar za socijalni rad Novog Sada saopštio je da je Ana Mihaljica, čija su deca bila smeštena u Sigurnu dečiju kuću, obezbedila adekvatne stambene uslove.
  • Baba

    23.03.2024 12:58
    N a d z o r
    Dobro kazete obavezan nadzor, ali institucije. Zena bila u limanskom parku, da se deca igraju na svezem vazduhu. Izbije pozar u stanu. Istog momenta je tu i policija, i vatrogasci i CZSR ekipa da odvede decu. Pa cekajte ko je ovde lud a ko glup? Organizovan kriminal na nivou, bravo! A vi sto komentarisete protiv zene, osim love koji su vam motivi? Ili ste im u kuci bili? Pa jel imate vi pojam kakav je to greh razdvojiti majku od deteta, od tri deteta?! TUGA GOLEMA STE, evo molim se za vas, al dzabe dok to sami ne ucinite.
  • Maja

    23.03.2024 11:38
    Advokat za svaku osudu
    Gospodin advojat je toliko izvrtao pravne postupke u javnosti i laicki isgovarao recenice koje su uzbudile javnost, onemogucio majci da saradjuje sa Csr, a koliko se vidi nikada nije zelela da saradjuje kako dolikuje...rizici su prijavljivani i od skole i od zdravstva. Pozar je vrhunac reagovanja zbog bezbednosti dece.Slucaj je mogao biti normalno resen i ranije da je majka bila normalna, posto nije advokat je sve iskoristio protiv Csr i uzbudi narod koji inace pojma nema kako se rade postupci u Csr i kojem malo fali da reaguje na prvu loptu zbog celokuonog nezadovoljstva zivotim a glasa i dalje ovu nakaradnu vlast, toliko o narodu.. Pozvala bih ja svakog od njih da dodje jedan dan u Csr pa da vide kako se radi. Bezovrazluk jedan i sramota, lincovati radnike..za osudu maksimalnu! Sramite se svi koji ste pretili radnicima i nihovoj deci!
  • N

    23.03.2024 10:36
    H
    Ana i Bosika su potpisali korektivni nadzor samo ne smeju da kazu jer ce onda ispasti da ipak nisu pobedili kako predstavljaju!
  • Stručnjakinja

    23.03.2024 09:54
    Socijalka
    Pošto je Sud, Tužilaštvo, nije nadležno za suđenje Centrima za socijalni rad i njihovim stručnjacima(sa gomilom kvazi, privatnih projekata), oni su iznad pravosudni sistema i države!? Hvala, advokatu, što je isterao slučaj i uspeo majci da vrati decu. Po srpskom običaju treba da bude kažnjen kao i ljudi koji su se digli na noge, da sačuvaju porodicu majke.
  • Aha

    23.03.2024 06:38
    Imali smo mi jednu u zgradi koja je noću palila brojanice, ne razumem se u taj zagrobni fetiš, ali zapalila je usput plastičnu kesu u kanti i potom samu kantu i napravila požar. Srećom je požar lokalizovan na vreme zbog vriske koja je potom usledila. Okej vera, šta god, ali gde je mozak? Videli smo i ponašanje ove ekstremne grupe, nasilje, pretnje, podmeću decu, kao za njih se brinu. Niko od njih nije tu zbog dece, ona su samo izgovor za nasilje. Zašto se nisu brinuli za njih dok su bila sa majkom? Ustalom, zašto nisu pohapšeni, pa tamo neka klinčadija je ležala u podrumima mesecima zbog toga što su bili na protestu, a da nisu činili ovakvo nasilje? Ne verujem institucijama, a sektama još manje.
  • Tetak Salapura

    23.03.2024 05:26
    Rašomonijada.
    Da li su deca vraćena zbog "pritiska javnosti" ili zbog dugo čekane saradnje majke?
    Svako veruje u svoju "istinu".
    Konfuzija.
    To je i bio cilj.
    Jedna mala "pobeda" za sve što su za trenutak zaboravili na krađu, korupciju, kriminal, kosovo...
  • Sandra

    23.03.2024 03:59
    Centar za soc.
    Centar za socijalni rad da tuzi sam sebe. Podrska Aninom advokatu na borbenosti i hrabrosti. Da nije podigao javnost na noge sa drugim ljudima, deca bi zavrsila u hraniteljski porodicama bez ikakvog osnova, daleko od njihove majke za kojom pate.
  • Ja

    23.03.2024 00:00
    Da
    Znam samo da niti treba da postoji ovakva država, niti treba da postoji ovakav narod. I jedni i drugi su civilizacijski glib. Tačka
  • Ljubiša

    22.03.2024 23:59
    Korektivni nadzor je prošlost. Ostao je samo za sivi dom , da ga narod drži na oku.
  • Znači

    22.03.2024 20:44
    Deca će primiti obavezne vakcine?

    Pitam samo.
  • Sss

    22.03.2024 18:13
    123
    Opet drzava gubi od litijasa
  • Teledirigovani

    22.03.2024 17:38
    protest
    Omladina koja je mnogo mirnije protestvovala protiv izborne krađe je pohapšena i procesuirana!
    Da li je iko od učesnika ovog protesta priveden?
    Ima li neko da mu nije jasno zašto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna